Donaris 930 x 122

bogati

TRAGEDIE ÎN ARGEŞ. FEMEIE CARBONIZATĂ

Tragedie în Argeş. Femeie carbonizată.

Citiți și: Argeș. Panică uriașă! Pompierii au intervenit de urgență!

O femeie a fost găsită carbonizată azi noapte în urma unui incendiu care s-a produs, în jurul orei 2:30 potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, la o casă din comuna argeşeană Bogaţi. Vârsta femeii (proprietara casei): 67 de ani.

Pentru stingerea incendiului pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă. La faţa locului a fost trimis şi un echipaj cu ambulanţă SMURD. Toate, de la Garda de Intervenție Topoloveni. În momentul sosirii echipajelor incendiul se manifesta cu flacără și degajări de fum pe o suprafață de aproximativ 10 mp.

Citiți și: Un Mercedes s-a făcut scrum pe Autostrada București – Pitești!

O cameră din locuinţă a ars complet pe o suprafață de 10 mp, conform ISU Argeş.

Urmează ca reprezentanţii autorităţilor să afle în scurt timp identitatea femeii, circumstanţele exacte ale decesului şi cauza incendiului. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90