Donaris 930 x 122

accident

TRAVERSAREA PE MARCAJUL PIETONAL, O AVENTURĂ PERICULOASĂ ÎN PITEȘTI

Traversarea pe marcajul pietonal, o aventură periculoasă în Pitești. În Pitești s-au înmulțit în ultima vreme accidentele pe trecerile de pietoni. Pietonii sunt loviți tot mai des de mașini în timp ce traversează strada regulamentar.

Citiți și: A murit fata de 25 de ani, implicată în accidentul de lângă Slava

Cel mai recent accident de acest fel s-a produs în această dimineață, în jurul orei 7:15, pe o trecere de pietoni de pe strada Depozitelor, în zona CNCD din Ceair.

O femeie de 44 de ani din comuna Budeasa care traversa regulamentar strada a fost lovită de un autoturism. Victima a suferit o fractură la piciorul stâng, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență.

Citiți și: Video – S-a răsturnat cu mașina în șanțul de pe marginea drumului

La volanul autoturismului se afla o piteșteancă de 33 de ani, care conducea din direcția Bascov către Podul Viilor. Polițiștii rutieri veniți la fața locului i-au făcut dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Amintim că în urmă cu doar câteva zile pe o altă trecere de pietoni din Pitești s-a consumat chiar o tentativă de omor. Un șofer, preot de meserie, ar fi lovit intenționat un bărbat pe trecerea de pietoni de la intersecția semaforizată dintre bulevardul I.C. Brătianu și Calea București. Șoferul a fost arestat preventiv (AICI, subiectul pe larg). (Foto: descriptiv, strada Depozitelor) 

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441