930×122 CAPRA 5

accident

TRAVERSAREA PE MARCAJUL PIETONAL, O AVENTURĂ PERICULOASĂ ÎN PITEȘTI

Traversarea pe marcajul pietonal, o aventură periculoasă în Pitești. În Pitești s-au înmulțit în ultima vreme accidentele pe trecerile de pietoni. Pietonii sunt loviți tot mai des de mașini în timp ce traversează strada regulamentar.

Citiți și: Argeș. Accident grav, cu victimă, azi-noapte!

Cel mai recent accident de acest fel s-a produs în această dimineață, în jurul orei 7:15, pe o trecere de pietoni de pe strada Depozitelor, în zona CNCD din Ceair.

O femeie de 44 de ani din comuna Budeasa care traversa regulamentar strada a fost lovită de un autoturism. Victima a suferit o fractură la piciorul stâng, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență.

Citiți și: Tânăr motociclist rănit grav și dus la spital!

La volanul autoturismului se afla o piteșteancă de 33 de ani, care conducea din direcția Bascov către Podul Viilor. Polițiștii rutieri veniți la fața locului i-au făcut dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Amintim că în urmă cu doar câteva zile pe o altă trecere de pietoni din Pitești s-a consumat chiar o tentativă de omor. Un șofer, preot de meserie, ar fi lovit intenționat un bărbat pe trecerea de pietoni de la intersecția semaforizată dintre bulevardul I.C. Brătianu și Calea București. Șoferul a fost arestat preventiv (AICI, subiectul pe larg). (Foto: descriptiv, strada Depozitelor) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA