EcoMoto 930×122

ion ștefan toroabă

PREOTUL ACUZAT DE TENTATIVĂ DE OMOR, ARESTAT

Ion Ștefan Toroabă, preotul acuzat de tentativă de omor, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată cu puțin timp în urmă de Tribunalul Argeș.

Citiți și: Și-a lovit soția cu ciocanul de șnițele. Femeia, angajată la Medicina Legală, a murit

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

În baza art. 226 C.p.p., rap la art 223, alin. 2 Cod pr pen, dispune arestarea preventivă a inculpatului Ion-Ştefan Toroabă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 2 octombrie 2019 şi până la data de 31 octombrie 2019 inclusiv.

Citiți și: Cine este tânărul care a târât un polițist cu mașina. Mama lui lucrează la spital

În baza art.275, alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia.

Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la pronunţare/comunicare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu astăzi, 2 octombrie 2019, ora 16:30, la Tribunalul Argeş – Secţia Penală”, se arată în hotărâre.

Amintim că ieri, la prânz, în urma unui conflict spontan, individul ar fi lovit în mod intenționat cu mașina un bărbat de 33 de ani care traversa strada pe marcajul pietonal, în intersecția semaforizată dintre bulevardul I.C. Brătianu și Calea București din centrul Piteștiului. Amănunte, AICI. (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3