Donaris 930 x 122

politia

TENTATIVĂ DE OMOR ÎN PITEȘTI PE TRECEREA DE PIETONI

Tentativă de omor în Pitești pe trecerea de pietoni. Un șofer în vârstă de 42 de ani din Pitești a fost reținut în această seară pentru 24 de ore sub acuzația de tentativă de omor.

Citiți și: Poliţia va putea intra în casele oamenilor fără mandat, ca să caute o persoană dispărută

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au pus în acest sens în aplicare o ordonanță de reținere emisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

Mâine va fi prezentat la Tribunalul Argeș cu propunere de arestare preventivă.

Citiți și: Pitești: Așa poți muri pe trecerea de pietoni

Potrivit Biroului de presă al Poliției Județene, astăzi la prânz, în urma unui conflict spontan, individul ar fi lovit în mod intenționat cu mașina un bărbat de 33 de ani care traversa strada pe marcajul pietonal, în intersecția semaforizată dintre bulevardul I.C. Brătianu și Calea București din centrul Piteștiului.

Pietonul a acuzat dureri la piciorul stâng, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat i-a acordat primul ajutor și l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență.

Șoferul, Ion Ștefan Toroabă, ar fi preot la o biserică de pe strada Calea Câmpulung din Pitești, în apropiere de Mărăcineni.

În urma accidentului produs astăzi, polițiștii au vizionat imagini filmate de camerele video de supraveghere din zonă.

Au stabilit că șoferul ar fi frânat brusc în momentul în care pietonul traversa regulamentar, ulterior cei doi având o altercație verbală. După ce s-a urcat din nou în autoturism, șoferul ar fi demarat și l-ar fi luat pe pieton pe capotă. Deși în fața anchetatorilor a încercat să susțină că nu l-ar fi văzut pe pieton, șoferul a fost contrazis de imagini.

Pentru infracțiunea de tentativă de omor, pedeapsa este cuprinsă între 5 și 10 ani de închisoare. (Foto: descriptiv) 

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441