930 x122 grota rece

bucuresti

Scene șocante în curtea unui spital! A vrut să-i calce cu mașina

Scene șocante în curtea unui spital! A vrut să-i calce cu mașina

Citiți și: O tânără de 25 de ani versus 2 polițiști locali. Cine a câștigat

Un tânăr de 25 de ani a fost reținut pentru tentativă de omor şi tulburare a ordinii şi liniştii publice după ce a lovit în față un agent de pază, iar peste un altul a dat cu mașina, în curtea Spitalului Clinic de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” Bucureşti.

Agresorul și tatăl său ar fi mers cu mașina în curtea unității medicale, au parcat și apoi au intrat în spital, unde ar fi făcut scandal, precizează digi24.ro.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

„Agenţii de securitate i-au escortat pe cei doi în afara clădirii, împrejurare în care inculpatul l-a lovit cu pumnii în faţă pe unul dintre agenţi.

Deşi persoana agresată nu a formulat plângere prealabilă pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, agresiunile exercitate asupra sa au fost săvârşite în loc public, în faţa mai multor persoane cărora le-au fost provocate sentimente de indignare, teamă şi insecuritate, fapta constituind infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice”, se arată într-un comunicat al Parchetului.

Tânărul nu s-a oprit, însă.

„Ulterior, inculpatul s-a urcat la volanul autoturismului şi, cât timp agenţii de pază încercau să gestioneze situaţia cu tatăl său, a condus vehiculul în direcţia unuia dintre agenţii de pază şi l-a lovit pe acesta cu partea din faţă, proiectându-l pe sol, provocându-i policontuzii, plagă contuză mâna dreaptă şi contuzie genunchi drept.

Din modul în care inculpatul a acţionat rezultă că acesta a săvârşit infracţiunea de tentativă de omor cu intenţie indirectă, întrucât a acceptat posibilitatea decesului victimei, care nu s-a produs din hazard, dar şi datorită manevrelor victimei care a observat intenţia inculpatului şi a adoptat o poziţie defensivă”, se mai precizează în comunicat.

Foto: Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90