NOR CURIER 930X122

imobilizat în trafic

Cine este tânărul care a târât un polițist cu mașina. Mama lui lucrează la spital

Cine este tânărul care a târât un polițist cu mașina. Mama lui lucrează la spital

Citiți și: Și-a lovit soția cu ciocanul de șnițele. Femeia, angajată la Medicina Legală, a murit

Update, ora 13:39

El este tânărul care era la un pas să omoare un polițist după ce s-a urcat drogat la volan. F. S. M. a târât cu mașina un agent rutier, încercând să fugă de testarea cu DrugTest-ul.

Citiți și: Exclusiv. Detalii neștiute despre tânărul drogat! Acum s-a aflat

Mama tânărului ar fi asistentă medicală la un spital din Argeș.

Update, ora 10:25

Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș transmite: „Tânărul în vârstă de 20 de ani, reţinut în seara zilei anterioare prin ordonanţă emisă de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, urmează a fi prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş, instanţa fiind deja sesizată prin referat în cursul acestei dimineţi”

Știrea inițială, ora 08:41

Incident șocant pe străzile din județ, în acest weekend. Un tânăr de 20 de ani a fost imobilizat în trafic după ce a încercat să fugă de polițiști.

În tentativa sa disperată de a scăpa de verificări, bărbatul a rănit un agent.

Unul dintre polițiști a folosit pistolul din dotare și a tras trei focuri de armă pentru a-l putea prinde pe tânărul teribilist.

IPJ Argeș transmite:

„La data de 10 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, în baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal. Dosarul vizează săvârșirea infracțiunilor de ultraj (în forma tentativei la omor), conducere fără drept și conducere sub influența substanțelor cu efect psihoactiv.

După administrarea probatoriului, procurorul de caz a dispus reținerea pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, a unui tânăr de 20 de ani, din Mioarele.

În noaptea de 09 spre 10 martie a.c., în jurul orei 04:30, un echipaj din cadrul Biroului Rutier Câmpulung se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu efectuând activități specifice de control rutier, pe DN 73, în localitatea Stâlpeni. Acolo, au depistat un tânăr de 20 de ani, din Mioarele, care conducea un autoturism cu viteză excesivă.

Gonea cu 141 km/h

Acesta a fost înregistrat de aparatul Radar, cu viteza de 141 de km/h (cu 91 peste limita de pe sectorul de drum unde a fost realizată constatarea).

Ca urmare a abaterii la regimul rutier, a fost aplicată sancțiune contravențională conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Totodată, s-a aplicat și măsura complementată de reținere a permisului de conducere pentru 120 de zile.

De asemenea, i s-a eliberat o dovadă înlocuitoare fără drept de circulație, iar aceste aspecte i-au fost aduse la cunoștință.

Tânăr din Argeș, drogat, era să omoare un polițist!

Pe timpul controlului, când i-a fost solicitat să fie testat cu aparatul pentru consumul de substanțe psihoactive, tânărul s-a sustras și a plecat de pe loc cu autoturismul. În timpul manevrei, a prins mâna unuia dintre agenți între geam și portiera stânga față a mașinii.

Polițistul a reușit să se elibereze, a executat somația legală că va folosi armamentul din dotare, executând trei focuri asupra pneului autoturismului.

Pozitiv la DrugTest

După aceste manevre, conducătorul auto a fost imobilizat. În urma testării cu aparatul din dotare, au rezultat indicii cu privire la posibila prezență a unor substanțe psihoactive.

Cu privire la eveniment, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj în forma tentativei la omor.

Ulterior, la data de 10 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș l-au condus pe tânăr la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș. Acolo, el a fost audiat în baza mandatului de aducere emis de procurorul de caz.

Reținut pentru 24 de ore

Conform competențelor, procurorul de caz a dispus reținerea acestuia pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore. Urmează să se aprecieze asupra dispunerii sau solicitării unor măsuri preventive.”

Citește și: Video ireal! Scandal cu Poliția: Șoșoacă a urlat la agenții care i-au luat permisul

Vedetă oprită de Poliția Rutieră! A fost testată pentru droguri

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • pitestean spune:

    Fara toleranta fata de indivizi care sunt pericol public,avem nevoie de legi si actiune imediata, impotriva lor.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90