930 x122 grota rece

agresiune fizică

Pitești. Copil de 16 ani a lovit un om al legii! Scandal la Judecătorie

Pitești. Copil de 16 ani a lovit un om al legii! Scandal la Judecătorie

Citiți și: S-a întâmplat lângă Pitești: Și-au lăsat mașinile în parcare și ce au găsit, șoc total

Un minor a fost arestat preventiv după ce a fost acuzat că a lovit un jandarm.

Acesta se afla în instanța de judecată, împreună cu mama lui și a fost evacuat în afara sediului, moment în care ar fi devenit irascibil și ar fi lovit jandarmul.

Citiți și: Argeș. Luat pe sus cu „mascații”. Bărbat cercetat pentru fapte grave

,,În temeiul delegării din partea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, și în urma apariției în spațiul public a informațiilor referitoare la arestarea preventivă a unui minor ca urmare a săvârșirii infracțiunii de ultraj, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

În ziua de 19 octombrie a.c., un minor de 16 ani, din Lunca Corbului, care se afla la sediul unei instanțe de judecată, unde era însoțit de mama acestuia, fiind evacuat în afara sediului de către personalul cu atribuții în acest sens din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, ar fi lovit pe unul dintre jandarmi.

Ca urmare a acestui eveniment, în cauză a fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Pitești. Copil de 16 ani a lovit un om al legii! Scandal la Judecătorie

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, împreună cu polițiștii delegați din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, au continuat cercetările, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

După administrarea probatoriului, în cursul zilei de 20 octombrie, procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore a minorului de 16 ani, în sarcina acestuia fiind reținute săvârșirea a două acte materiale ale infracțiunii de ultraj, precum și a infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

În cursul zilei de 21 octombrie, minorul în cauză a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

De asemenea, în cauză se desfășoară cercetări și față de mama minorului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, femeia în cauză, de 47 de ani, fiind cercetată în stare de libertate.”, transmite Poliția Argeș.

Sursă foto: Descriptiv/opiniatimisoarei.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90