NOR CURIER 930X122

Arges

Și-a lovit soția cu ciocanul de șnițele. Femeia, angajată la Medicina Legală, a murit

Și-a lovit soția cu ciocanul de șnițele. Femeia, angajată la Medicina Legală, a murit

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Update, 9 aprilie:

Victima a murit la Spitalul din Pitești, unde fusese transferată.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Iar acum, agresorul va fi cercetat pentru omor. Conform observatornews.ro, individul ar fi lovit-o în cap cu ciocanul de șnițele.

Când a văzut că femeia este inconștientă, bărbatul și-a anunțat mama. Însă femeia a sunat la 112.

Mai multe detalii, AICI.

Știrea inițială, 8 aprilie: De necrezut: Bestie cu chip de soț!

Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş informează:

„În seara zilei de 06.04.2024 procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor (în varianta violenţei în familie), cu privire la faptul că la aceeaşi dată, o persoană de sex feminin fusese adusă la Spitalul Municipal Curtea de Argeş.

Aceasta prezenta multiple leziuni la nivelul feţei şi capului.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, audierii de persoane şi constatărilor medico-legale, efectuate în cursul nopţii de 06/07.04.2024 şi zilei de 07.04.2024,  un bărbat în vârstă de 43 de ani, soţul persoanei vătămate, a dobândit succesiv calitatea de suspect, apoi de inculpat în cauză, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor (în varianta violenţei în familie).

În  cursul zilei de 07.04.2024, faţă de inculpat s-a dispus de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş reţinerea preventivă pentru durata de 24 de ore.

De necrezut: Bestie cu chip de soț!

Acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pe o durată de 30 de zile, propunere admisă de instanţa de judecată.

Actele de urmărire penală au fost efectuate de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş şi, prin delegare, de organele de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş – Serviciul de Investigaţii Criminale.”

Ieri, bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

Foto: Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90