930×122 CAPRA 5

diana sosoaca

Video ireal! Scandal cu Poliția: Șoșoacă a urlat la agenții care i-au luat permisul

Video ireal! Scandal cu Poliția. Șoșoacă a urlat la agenții care i-au luat permisul

Citiți și: De la ce distanță te ,,împușcă” cu pistol radar! E ,,groasă”!

Într-un eveniment care subliniază riscurile grave ale nerespectării regulilor de circulație, senatoarea Diana Șoșoacă a fost prinsă de Poliția din Buftea conducând cu viteza de 110 km/h.

În acea zonă, limita de viteză este de 40 km/h.

Citiți și: Este oficial! Atât se stă acum pentru proba de traseu, în fiecare oraș

Acest exces de viteză a dus la suspendarea permisului său de conducere pentru o perioadă de 90 de zile. Acest lucru marchează un punct de referință în raportul dintre oficialii aleși și respectarea legii.

Incidentul s-a petrecut astăzi, 10 martie

Evenimentul a avut loc pe DN7, km 16+600, unde polițiștii rutieri, echipați cu radar, au depistat autoturismul condus de Șoșoacă depășind cu mult limita de viteză admisă.

Reacția poliției a fost promptă și conformă cu normele legale în vigoare, aplicând o amendă în valoare de 1.485 lei.

Totodată aceștia i-au reținut permisul de conducere.

Mai mult decât atât, situația a escaladat când Șoșoacă a ales să transmită live pe Facebook interacțiunea cu autoritățile.

Aceasta a demonstrat o atitudine provocatoare și vocală.

În ciuda strigătelor sale, reacția unui polițist a fost de a ridica geamul mașinii, o măsură simbolică de a menține profesionalismul în fața comportamentului neadecvat.

Această situație pune în lumină nu doar gravitatea încălcării regulilor de circulație de către o personalitate publică, dar și tensiunile care pot apărea în astfel de interacțiuni.

Faptul că Șoșoacă poate face contestație la suspendarea permisului oferă un nou nivel de complexitate, reiterând importanța procesului legal și a drepturilor individuale în cadrul unui stat de drept.

Incidentul ridică întrebări serioase despre responsabilitatea liderilor publici și impactul acțiunilor lor asupra perceperii autorității legii. Într-o societate unde legea se aplică egal tuturor, acest caz servește drept un avertisment clar că nicio poziție socială sau politică nu exonerează de la respectarea regulilor comunității.

Clipul video poate fi urmărit, AICI – Șoșoacă a rămas fără permis de conducere

Video ireal! Scandal cu Poliția: Șoșoacă a urlat la agenții care i-au luat permisul

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Ciprian spune:

    Bravo polițistului că i-a închis geamul, să nu mai audă grohăiturile. Ea și toți iubitorii de ruși ar trebui luați de ceafă, duși la frontieră și trimiși la Moscova. Pe jos. Sau înnot, cum doresc…

  • Pavel spune:

    daca i s- a permis de atâta timp sa urle in tara asta …asta se întâmplă…însă răbdare…va dispărea din peisaj ființă asta..e chestie de timp…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90