conducere

TREI ARGEȘENI, ALEȘI ÎN FORUL NAȚIONAL DE CONDUCERE AL SALVAMONT

În cadrul Conferinței Naționale Salvamont, desfășurată la Borșa, delegații celor peste 800 de salvamontiști din cadrul celor 42 de structuri de salvare montană din țara noastră i-au ales pe cei care vor conduce destinele Salvamont România pentru următorii patru ani.

Citiți și: Salvamont Argeș, în doliu

Ion Sănduloiu, șeful Serviciului Public de Salvamont Argeș, a fost ales să facă parte din forul de conducere național. El va fi șef Comisie Avalanșă. Alți doi argeșeni vor face parte din această structură. Este vorba despre Nicolae Pleșiță (cenzor) și despre Sorin Gane (șef Comisia Tehnică).

Consiliul de Conducere și Aparatul Permanent de lucru al Salvamont România are rolul de a stabili și organiza programele de pregătire profesională ale salvatorilor montani, de a emite normele tehnice și procedurile specifice activității, de a elabora proiectele de acte normative necesare dezvoltării activității și de a asigura reprezentarea Salvamont România în fața autorităților naționale și a forurilor profesionale internaționale.

Citiți și: Toate traseele turistice montane care urcă spre traseele de creastă sunt închise

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441