New Profesional Consult 930 x 122

cutremure

TREI CUTREMURE ÎNTR-O SINGURĂ ZI

Ieri a fost o zi intensă din punct de vedere seismic în zona Vrancea. Potrivit Institutului Național pentru Fizica Pământului, în prima zi a săptămânii au avut loc trei cutremure.

Citiți și: Trei cutremure în aproximativ o jumătate de oră!

Primul dintre ele s-a produs la ora 17:33, la o adâncime de 124 de kilometri și a măsurat 2, 8 grade pe scara Richter. Cel de al doilea a avut loc la ora 18:44 și la o adâncime de 125 de kilometri, magnitudinea lui fiind de 3, 5 grade pe scara Richter. Ultimul cutremur al zilei de ieri din zona seismică Vrancea a avut o magnitudine de 3 grade pe scara Richter și s-a produs la ora 21:01, la o adâncime de 134 de kilometri.

Cel mai puternic cutremur produs de la începutul anului și până în prezent în România rămâne cel din 29 martie. Seismul s-a înregistrat tot în zona Vrancea, la ora 21:18, la o adâncime de 134 de kilometri și a măsurat 5 grade pe scara Richter. (Foto: infp.ro)

Citiți și: Alertă! Cel mai puternic cutremur din acest an!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90