930 x122 grota rece

cet găvana

TURN INDUSTRIAL DIN GĂVANA, LA PĂMÂNT

Turn industrial din Găvana, la pământ. Unul dintre turnurile fostului CET Găvana din Pitești a fost pus la pământ în urma operațiunii de dezmembrare care se desfășoară în această perioadă în zonă.

Citiți și: MAMUT INDUSTRIAL DIN GĂVANA, LA FIER VECHI

CET Găvana nu mai funcționează de ani de zile din cauza costurilor mari, municipalitatea optând pentru centrale termice de cartier pentru furnizarea căldurii şi a apei calde în sistem centralizat.

O societate de profil care a câștigat licitația organizată în acest sens se ocupă de dezmembrarea CET-ului, pentru eliberarea terenului, teren pe care ar urma să fie amenajat și să funcţioneze un parc industrial. Elementele dezafectate de la CET Găvana vor fi vândute la fier vechi.

Amintim că aceeași soartă a avut-o CET Sud II și ar urma să o aibă și CET Sud I, de la Arpechim (AICI, subiectul pe larg). (Sursă foto: Facebook Adrian Mihai Stoleriu)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90