New Profesional Consult 930 x 122

mioveni

ULTIMA ORĂ: ANCHETĂ LA SPITALUL DIN MIOVENI

Conducerea Spitalului Orășenesc „Sf. Spiridon” din Mioveni ne-a transmis în urmă cu puțin timp un comunicat de presă.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

“Având în vedere evenimentul din dimineața zilei de 17.02.2018, în care un medic din cadrul Compartimentului Primiri Urgențe al Spitalului Orășenesc „Sf Spiridon” din Mioveni, aflat în timpul programului de lucru, a fost agresat verbal și fizic de aparținătorul unui pacient, conducerea Spitalului a dispus efectuarea unei anchete interne, în vederea identificării cauzelor care au condus la producerea acestui incident.

Precizam că la nivelul unității spitalicești paza este asigurată în două puncte, unul la intrare în spital și celălat la intrarea în Compartimentul de Primiri Urgențe, de o firmă specializată, precum și de Poliția Locală.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Unitatea noastră a pus la dispoziția organelor de cercetare toate informațiile solicitate, în vederea clarificării situației și a luării măsurilor legale care se impun.

Având în vedere că siguranța medicilor este un factor esențial pentru asigurarea furnizării asistenţei medicale de calitate, medicii trebuie să își desfășoare activitatea fără să fie agresați de pacienți sau aparținători.”, transmite Spitalul Orășenesc din Mioveni, sub semnătura directorului medical Daniela Fianu.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3