930 x122 grota rece

meteorologie

ULTIMA ORĂ! ESTIMĂRI DE VREME PENTRU ARGEȘ

Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni au fost comunicate de Administrația Națională de Meteorologie. Cum va fi vremea în regiunea Muntenia și în județul Argeș până duminică, 17 decembrie 2017?

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Potrivit sursei citate, în primele zile de prognoză, până miercuri, 6 decembrie inclusiv, regimul termic diurn va fi în general normal pentru această perioadă, cu maxime de 4…7 grade. În schimb, temperaturile nocturne vor fi ușor mai coborâte față de normalul perioadei, cu minime de -6…-2 grade.

Următoarele zile, începând de joi, 7 decembrie, se vor afla sub influența unei mase de aer cald, care va determina valori termice mai ridicate, în medie de 8…10 grade ziua și de -2…2 grade noaptea.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Spre finalul intervalului se va resimți o ușoară răcire, până la medii de 8 grade maxim și 0 grade minim.

Precipitațiile (ploi și ninsori) se vor semnala în mod cu totul izolat în această săptămână, dar probabilitatea apariției lor va fi din ce în ce mai ridicată ulterior, săptămâna viitoare, atunci când se vor semnala temporar pe arii mai extinse și mai însemnate cantitativ, conform estimărilor de vreme.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3