New Profesional Consult 930 x 122

averse

ULTIMA ORĂ: SE SCHIMBĂ VREMEA

Ultima oră: Se schimbă vremea. În urmă cu puțin timp, Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare prin care anunță intensificări ale vântului şi averse moderate cantitativ.

Citiți și: Vremea se schimbă total în acest weekend!

Informarea este valabilă de astăzi, 11 septembrie, ora 17, până mâine, 12 septembrie 2017, ora 21.

Potrivit sursei citate, în intervalul menţionat, temporar, vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze la rafală de 45…50 km/h, iar în Banat, Dobrogea și la munte, pe arii restrânse, de peste 55…60 km/h.

Citiți și: Vremea se schimbă radical!

În noaptea de luni spre marți (11/12 septembrie) și pe parcursul zilei de 12 septembrie, în Oltenia, Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, jumătatea de nord a Moldovei, la deal și la munte, vor fi și intervale de timp cu averse, descărcări electrice și posibil grindină, iar cantitățile de apă vor depăși local 15 l/mp și izolat 25…30 l/mp.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3