NOR CURIER 930X122

ninsoare

ULTIMA ORĂ! SE SCHIMBĂ VREMEA

Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi o informare, valabilă în perioada 9 decembrie, ora 8 – 10 decembrie 2017, ora 20.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Potrivit informării, în intervalul de timp menţionat treptat aria precipitațiilor va cuprinde toate regiunile.

În vestul, nordul și centrul țării, pe parcursul zilei de sâmbătă (9 decembrie) vor fi precipitații la început sub formă de ploaie, apoi mixte, iar din noaptea de sâmbătă spre duminică (9/10 decembrie), mai ales sub formă de ninsoare. La munte vor predomina ninsorile. Izolat vor fi condiții de polei.

Citiți și: Atenție mare: Ninge puternic pe cel mai periculos drum

Cantitățile de precipitații vor depăși pe arii restrânse 15 l/mp, cu precădere în Carpații Occidentali, nordul Carpaților Orientali și vestul Carpaților Meridionali, acolo unde se va depune strat consistent de zăpadă.

Vântul va avea intensificări în zonele montane, mai ales pe creste, acolo unde rafalele vor depăși 70…90 km/h, iar ninsoarea va fi viscolită. Vizibilitatea va fi redusă. Intensificări temporare se vor semnala și în celelalte regiuni, cu viteze mai mari în cele vestice și sudice, acolo unde se vor atinge 50…70 km/h.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3