930×122 CAPRA 5

consiliul judetean arges

ULTIMA ORĂ: TRANSPORT GRATUIT ÎN ARGEȘ

Ultima oră: Transport gratuit în Argeș. La Muzeul Golești va avea loc astăzi ”Reuniunea Fiilor și Cetățenilor Argeșului și Muscelului”, sub egida ”Respect pentru Valorile Naționale”.

Citiți și: Vești bune! Este oficial: elevii primesc bani!

La manifestare sunt invitați să participe, alături de Fiii și Cetățenii de Onoare ai Argeșului și Muscelului, academicieni, regizori și actori emblematici ai cinematografiei românești, precum și reprezentanți ai autorităților publice locale și județene.

Ca în fiecare an, și de această dată pentru toți cei care vor să participe la manifestările organizate la Muzeul Golești Consiliul Județean Argeș pune la dispoziție cu titlu gratuit microbuze pentru transportul publicului pe traseul Pitești (parcarea Consiliului Județean Argeș) – Muzeul Golești și retur, după următorul program:

Citiți și: Autobuze Publitrans în Mioveni și Budeasa? Ce zice șeful transportului metropolitan

-Pitești (parcarea Consiliului Județean Argeș) – Golești, la interval de 30 de minute, între orele 9 și 11

-Muzeul Golești – Pitești, la interval de 30 de minute, între orele 14 și 16.

Amintim că, tot ca urmare a evenimentului de la Muzeul Golești, pe raza orașului Ștefănești este instituită astăzi o restricție de circulație (AICI, subiectul pe larg). (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA