Donaris 930 x 122

politia

ATENȚIE, ȘOFERI! RESTRICȚIE DE TRAFIC

Atenție, șoferi! Restricție de trafic. Biroul de Presă al Poliției Argeș ne-a informat în urmă cu puțin timp:

Citiți și: Restricții pentru șoferi! Circulație închisă în reprize de câte 20 de minute

„Pe 18 august 2018, începând de la ora 8 și până la încheierea evenimentului, pe strada Banul Radu Golescu din orașul Ștefănești, pe tronsonul cuprins între intersecția cu DN 7 și intersecția cu strada Gării, circulația se va desfășura într-un singur sens pe perioada Reuniunii Fiilor și a Cetățenilor de Onoare ai Argeșului și Muscelului, organizată la Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești.

Conform programului de manifestări, circulația se va desfășura într-un singur sens dinspre intersecția cu DN 7 către intersecția cu strada Gării.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

Măsura temporară de restricţie va fi instituită prin marcaje temporare, iar pe tronson vor fi prezenţi poliţişti, pentru asigurarea fluenţei traficului rutier şi a măsurilor de ordine pe perioada desfăşurării evenimentului.

Pentru evitarea unor blocaje sau a altor tipuri de evenimente negative, le recomandăm conducătorilor auto să își planifice din timp traseul de deplasare, să circule cu atenție şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri.”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90