New Profesional Consult 930 x 122

meteorologie

ULTIMA ORĂ: VESTE PROASTĂ DE LA METEOROLOGI

Ultima oră: Veste proastă de la meteorologi. Instabilitate atmosferică accentuată anunță Administrația Națională de Meteorologie printr-o informare emisă în urmă cu puțin timp.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Informarea este valabilă pentru aproape întreaga țară, inclusiv județul Argeș, de astăzi, 24 mai, de la ora 15, până sâmbătă, 27 mai, la ora 23.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul de timp menţionat vor exista perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi căderi de grindină.

Citiți și: Alertă de vreme severă imediată! La ce să ne așteptăm în următoarele ore

În după-amiaza zilei de astăzi și în noaptea de miercuri spre joi (24/25 mai) astfel de fenomene vor fi frecvente în vestul, sud-vestul, centrul și nordul țării. Joi, vineri și sâmbătă (25, 26 și 27 mai) instabilitatea atmosferică se va manifesta în sudul, centrul și estul teritoriului și în toată zona montană, conform sursei citate.

Se vor înregistra cantităţi de apă care, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, vor depăşi local 15…20 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3