New Profesional Consult 930 x 122

Arges

ULTIMA ORĂ! VEȘTI IMPORTANTE DE LA PERMISE ȘI ÎNMATRICULĂRI AUTO

Vești importante de la Permise și Înmatriculări Auto. În urmă cu puțin timp, Instituția Prefectului – Județul Argeș a făcut precizări importante în ceea ce privește înmatriculările de mașini și obținerea permisului auto.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

„Având în vedere situația existentă la activitatea de Înmatriculări definitive, provizorii, obținerea și reînnoirea permisului de conducere din cadrul SPCRCIV Argeș, vă comunicăm datele de rezervare online pentru următoarele activități:

-Programare obținere numere provizorii – 8 august 2017;

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

-Programare înmatriculări definitive – 13 septembrie 2017;

-Programare obținere permis auto proba teoretică – 31 august 2017;

-Programare obținere permis auto proba practică – 12 octombrie 2017 în Pitești și 23 și 30 noiembrie 2017 în Câmpulung și Curtea de Argeș;

-Programare reînnoiri permise auto – 26 septembrie 2017.

Referitor la posibilitatea reînnoirii de urgență a permiselor de conducere expirate, le recomandăm posesorilor să se adreseze ghișeelor deschise în București, la sediul DRPCIV de pe strada Pipera, nr. 49, acolo unde se află și centrul de producție, urmând ca titularul să primească în aceeași zi permisul reînnoit.

De asemenea, recomandăm ca posesorul de permis auto să poarte în permanență alături de permisul auto și dovada programării preschimbării, obținută ca urmare a programării online de pe website-ul www.prefecturaarges.ro.

Precizam că Serviciul județean face eforturi deosebite pentru a onora cât mai multe solicitări din partea cetățenilor, acțiune care în prezent este limitată de posibilitățile tehnice și încadrările de personal. Problemele deosebite pe linie de reînnoire permise și înmatriculări definitive sau provizorie vor fi analizate cu atenție în vederea soluționării.”, transmite Instituția Prefectului – Județul Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90