New Profesional Consult 930 x 122

estimari

ULTIMA ORĂ: VREMEA ÎN ARGEȘ, CE SCHIMBĂRI NE AȘTEAPTĂ

Ultima oră: Vremea în Argeș, ce schimbări ne așteaptă.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Până sâmbătă, 22 septembrie 2018, vremea va fi frumoasă și caldă, potrivit estimărilor pentru perioada 17-30 septembrie pentru regiunea Muntenia și județul Argeș date publicității în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie.

Valorile diurne vor fi tot mai ridicate de la o zi la alta, iar în medie regională temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 29 de grade Celsius.

Citiți și: Cutremur într-o zonă atipică! Așa ceva se întâmplă rar!

Temperaturile minime nocturne vor fi cuprinse între 11 și 13 grade.

Potrivit sursei citate, după data de 22 septembrie, însă, vremea se va schimba, mai exact se va răci, astfel că în cea de a doua săptămână de prognoză media temperaturilor maxime va fi între 21 și 25 de grade, iar a minimelor, între 9 și 12 grade.

Probabilitatea de ploi va fi mai ridicată între 23 și 30 septembrie 2018, precizează meteorologii în estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3