EcoMoto 930×122

petrolul

ULTRAȘII PLOIEȘTENI, AMPRENTAȚI, FOTOGRAFIAȚI, AMENDAȚI ȘI CU DOSARE PENALE

Poliția Argeș face precizări în legătură cu actele de huliganism la care s-au dedat aseară suporteri ai echipei de fotbal Petrolul Ploiești în hipermarketul Carrefour din Pitești. Potrivit sursei citate, huliganii au lovit mai multe persoane și au distrus bunuri atât din incinta complexului comercial, cât și din parcarea acestuia.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Potoliți de forțele speciale de intervenție ale Poliției și Jandarmeriei argeșene, suporterii au fost duși la sediul Poliției Pitești. Polițiștii au întocmit trei dosare penale pe numele a 12 huligani pentru tulburarea ordinii și a liniștii publice, pentru distrugere și lovire. Alți 41 de huligani au fost amendați pentru tulburarea ordinii și a liniștii publice. Valoarea totală a amenzilor s-a ridicat la 16.400 de lei. De asemenea, alți 30 de suporteri au fost fotografiați și amprentați. După încheierea anchetei de la Poliție autocarul cu suporteri ai Petrolului Ploiești a fost escortat de polițiști și jandarmi până la limita cu Dâmbovița, acolo unde a fost preluat de către jandarmi din județul respectiv.

Despre același subiect puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/suporterii-lui-petrolul-au-facut-scandal-carrefour-pitesti-huliganii-potoliti-de-mascati/. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90