SMART KIDS 930X122

club

UN CLUB DE „FIŢE” DIN PITEŞTI S-A ÎNCHIS

Un alt club din Pitești și-a suspendat activitatea. Unitatea, descrisă ca lounge-cafenea, găzduia party-uri specifice cluburilor.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

„Pentru o scurtă perioadă închidem cafeneaua pentru reorganizare din inițiativă proprie. O să vă anunțăm în legătură cu redeschiderea.”, anunță conducerea clubului.

Este vorba de Don Stephano, situat pe strada Frații Golești. Precizăm că unitatea a fost deschisă în urmă cu doar câteva luni.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Amintim că recent un alt club din Pitești și-a suspendat activitatea. Detalii puteți reciti aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/un-celebru-club-din-pitesti-si-a-suspendat-activitatea/.

Anunțurile vin la doar câteva zile după carnagiul din clubul bucureștean Colectiv. (Foto: Facebook Don Stephano Official)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90