930 x122 grota rece

deces

UN FOST ADJUNCT AL POLIȚIEI ARGEȘ A DECEDAT

Colonelul de poliție în rezervă Gabriel Eugen Șerbănescu a murit.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Șerbănescu a coordonat activitatea Serviciului Judiciar al Poliției Argeș între anii 1994-1997 şi pe cea a Serviciului Cazier Judiciar între anii 1998-2005. Din anul 2005 până la data trecerii sale în rezervă, în 2009, a fost adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, coordonând activitatea de poliţie judiciară.

„Conducerea şi poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş regretă încetarea din viaţă a colonelului de poliţie (r) Gabriel Eugen Şerbănescu şi sunt alături de familia îndurerată în aceste momente dificile.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Gabriel Eugen Şerbănescu a fost un om deosebit, care şi-a dedicat întreaga pricepere şi activitate muncii de poliţie începând din anul 1981.

Gabriel Eugen Şerbănescu va rămâne în amintirea tuturor celor care l-au cunoscut ca un poliţist de un înalt profesionalism si exemplu de corectitudine. Poliţiştii I.P.J Argeş sunt îndureraţi de moartea prematură a celui care le-a fost coleg sau şef şi transmit familiei sincere condoleanţe.”, se arată într-un mesaj transmis pe adresa redacției noastre. (Foto: cugetliber.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90