Donaris 930 x 122

contrabanda

UN NOU DOSAR PENAL PENTRU CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI ÎN PIAȚA CEAIR

Polițiștii Secției 1 au organizat o nouă razie în piața agroalimentară Ceair, cea mai mare a Piteștiului, și pe străzile adiacente. Razia a avut ca scop combaterea contrabandei cu țigări nefiscalizate și a comerțului stradal ilicit.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu cea mai mare piață din Pitești. Iată surpriza

Și de această dată în “plasa” polițiștilor a căzut un contrabandist de țigări. Are 22 de ani, este din Pitești și a fost prins în timp ce vindea 220 de țigări fără timbru fiscal. Pe numele piteșteanului a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Despre astfel de razii făcute în ultima vreme în Pitești puteți citi și aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/fara-precedent-doi-contrabandisti-de-tigari-persona-non-grata-piata-ceair/ și http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/alti-3-contrabandisti-de-tigari-au-ajuns-pe-mainile-procurorilor-pitesteni/. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Sancțiuni în Piața Ceair: Polițiștii locali i-au ,,ars” la buzunare pe șoferi

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90