NOR CURIER 930X122

Pitesti

UN NOU SENS GIRATORIU?

Un nou sens giratoriu? Pentru fluidizarea traficului rutier în zona Târgului Săptămânal de la granița dintre comuna Bradu și municipiul Pitești, unii cetățeni solicită construirea unui pasaj. Alții propun o soluție ieftină și care poate fi rapid concretizată: amenajarea unui sens giratoriu.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

“Acest sens giratoriu ar rezolva multe probleme legate de traficul din zonă:

1.Accesarea auto a străzii Prelungirea Craiovei în sensul de coborâre spre oraş în condiţii de siguranţă de către cei care locuiesc în zona Tarla 22. Sunt ore la care este practic imposibil să faci această manevră sau o poţi face cu riscurile de rigoare.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

2.Accesarea auto în condiţii de siguranţă a platoului Prundu în sensul de urcare dinspre oraş.

3.Accesarea auto în condiţii de siguranţă a localităţii Bradu din partea celor care vin dinspre oraş.

Vă rugăm să puneţi în discuţie realizarea acestui sens giratoriu cu factorii posibil implicaţi: Poliţia Rutieră, Primăria Bradu, Consiliul Judeţean Argeș. Până la realizarea unui pasaj rutier, prin implicarea tuturor, cu eforturi financiare minime şi cu termen de execuţie foarte scurt, se poate rezolva o problemă care trenează de multă vreme.”, se arată într-un mesaj formulat de un cetățean pe adresa Primăriei Piteşti. Problema este că Primăria Pitești nu poate face pe cont propriu o astfel de lucrare. Pentru că zona aparţine de comuna Bradu, este nevoie de un parteneriat între cele două administrații locale, administrații care nu se află în cele mai bune relații. (Foto: sensul giratoriu din fața Centrului de Diagnostic și Tratament)

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Nedeianu Marian spune:

    Tipic romanesc!!!
    Va semnalez inca o dovada a acestei bunelor relatii dintre Primaria Bradu si Primaria Pitesti.Exista in Tarlaua 22 o strada ce separa comuna Bradu de municipiul Pitesti.Cum credeti ca se numeste acesta strada?
    Cei de la Bradu au numit-o strada Toamnei, iar cei de la Pitesti strada I.L.Caragiale.
    O intrebare adresata Consiliului Judetean:
    Domnilor alesi! Va puteti implica in rezolvarea acestei situatii? In comparatie cu realizarea unui pasaj rutier care inseamna bani multi si termen de realizare mare, acest sens giratoriu implica bani infinit mai putini si termen de realizare imediat. Sigur ca mai inseamna sa tii cont de doleantele alegatorilor de care ar trebui sa iti aduci aminte nu doar in preajma alegerilor.Puteti sa depasiti orgolii si interese pentru binele celor care va voteaza?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90