Donaris 930 x 122

convorbiri telefonice

UN NOU SISTEM DE TELEFONIE PENTRU DEȚINUȚII DIN PENITENCIARUL MIOVENI

Un nou sistem de telefonie pentru deținuții din Penitenciarul Mioveni. Ministerul Justiţiei, prin Administraţia Naţională a Penitenciarelor, a lansat o nouă licitaţie care vizează Penitenciarul Mioveni (foto).

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

De această dată, este vorba de achiziţioneaza de servicii pentru implementarea unui sistem de telefonie „în vederea exercitării dreptului deţinutilor la convorbiri telefonice”.

Ministerul nu precizează suma pusă în joc, ci doar că operatorii interesați pot depune oferte până pe data de 28 ianuarie 2019.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Convorbirile telefonice sunt un drept garantat de lege și în penitenciare, cei întemniţaţi având voie să sune şi să fie sunaţi pe perioada detenţiei. Precizăm că deținuții nu au dreptul legal să dețină telefoane mobile personale.

Amintim că anul trecut Ministerul Justiţiei a demarat şi procedurile pentru construirea unor noi spaţii de detenţie în Penitenciarul Mioveni şi pentru reparaţii la spitalul penitenciarului, pentru a fi atinse standardele europene în domeniu.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3