Donaris 930 x 122

furt

UN PITEȘTEAN RISCĂ ANI DE PUȘCĂRIE PENTRU UN PORTOFEL

Un piteștean riscă până la cinci ani de închisoare pentru furt calificat.

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

În vârstă de 30 de ani, piteșteanul a fost prins de agenții de siguranță publică de la Secția 1 la puțin timp după ce a furat un portofel dintr-un birou situat în incinta unei societăți comerciale. Polițiștii au acționat în urma unei sesizări primite la numărul unic de urgență 112.

Ancheta a fost preluată de poliţiştii de la Formaţiunea de Investigaţii Criminale. Chiar dacă suma din portofel, recuperată și înapoiată părții vătămate, era de doar 134 de lei, cum legea sancționează fapta, iar nu în funcție de valoarea furtului, individul riscă o condamnare de până la cinci ani de pușcărie.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Piteșteanul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. (Foto: Arhivă)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90