930×122 CAPRA 5

comenius

UNITATE ÎN DIVERSITATE LA „ZINCA GOLESCU” (GALERIE FOTO)

În aceste zile Colegiul Național Liceal „Zinca Golescu” este mai cosmopolit ca oricând. Elevi și profesori din Portugalia, Turcia, Italia și Polonia sunt oaspeți ai prestigioasei unități de învățământ preuniversitar din Pitești. Alături de colegii lor de la „Zinca”, ei fac parte din proiectul Comenius “Open Minds! Open Europe! Together We Make It Better!!!”. Este un proiect care presupune vizite reciproce la licee din țările implicate, schimburi de idei și cunoașterea tradițiilor locului. În definitiv, vorbim despre un excelent exercițiu de socializare într-o Europă unită în diversitate.

Citiți și: Sancțiuni fără precedent! Până la 7 ani de închisoare și amendă de 150.000 lei!

Profesorii străini au vizitat clădirea Colegiului, iar elevii portughezi, turci, italieni, polonezi și români au interacționat. Relațiile s-au legat repede, rezultând prietenii pentru o viață. Nu a lipsit poza de grup, poză făcută pe bătrânele scări din curtea interioară a instituției de învățământ.

Pentru mai multe informații referitoare la acest proiect de succes vă invităm să accesați linkul următor: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/44-de-elevi-de-la-zinca-golescu-portugalia-italia-polonia-si-turcia-vezi-galerie-foto/. (Foto: Facebook Colegiul Național Liceal Zinca Golescu)

Citiți și: Actele care se schimbă în România. Anunț important pentru toți românii

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3