SMART KIDS 930X122

accident

UPDATE: ACCIDENT, ATAC DE PANICĂ

UPDATE (ORA 22:20): O femeie în vârstă de 57 de ani a făcut atac de panică, iar un adolescent de 17 ani are escoriații minore la arcada ochiului stâng, precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Echipajul SMURD le acordă îngrijiri medicale la fața locului, cele două persoane refuzând transportul la spital. Polițiștii rutieri vor stabili cauza accidentului. 

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Accident acum, atac de panică. Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe drumul național 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, pe raza localității argeșene Dedulești (comuna Morărești), pe sensul de mers către Râmnicu Vâlcea.

În accident au fost implicate trei autoturisme, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Potrivit sursei citate, nu sunt victime grav rănite sau încarcerate, dar o persoană ar fi suferit un atac de panică. Au fost trimise pentru intervenție un echipaj de pompieri cu o autospecială și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești. Vom reveni cu amănunte. (Foto: Arhivă, descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3