930 x122 grota rece

accident

(UPDATE) ACCIDENT CUMPLIT: FEMEIE DECEDATĂ, BĂRBAT GRAV RĂNIT

(UPDATE ORA 17:05): Bărbatul grav rănit – șoferul autoturismului implicat în accident – are 51 de ani și este din București.

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

Potrivit Poliției Argeș, în timp ce conducea dinspre Pitești către Râmnicu Vâlcea, într-o curbă deosebit de periculoasă, șoferul nu a adaptat viteza la carosabilul umed. Autoturismul a derapat, a intrat pe contrasens și s-a izbit violent cu partea din spate de autotren, la volanul căruia era un bărbat de 53 de ani din comuna argeșeană Tigveni.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Câinele care se afla cu cei doi în autoturism a murit înainte de a fi transportat la biobaza de la Smeura.

(UPDATE ORA 15:40): Cealaltă persoană, un bărbat, a suferit politraumatisme. Bărbatul rănit a fost preluat de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă și este transportat la spital.

Pompierii au găsit în autoturism și un câine paralizat în urma accidentului, transmite ISU Argeș. Va fi transportat la biobaza de la Smeura. 

Grav accident în Argeș. Victime încarcerate, o persoană decedată. Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 146+120 de metri, în Morărești.

Au fost implicate un autotren și un autoturism, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Conform sursei citate, două victime, ambele din autoturism, sunt încarcerate. Una dintre ele, o femeie de 60 de ani, care era pasageră în autoturism, a decedat.

Intervin un echipaj de descarcerare și ambulanțe, inclusiv una de terapie intensivă mobilă.

Accidentul s-a produs din cauza vitezei neadaptate la carosabilul umed ca urmare a ploii, ne informează Poliția Județeană.

Traficul în zonă se desfășoară îngreunat, pe un fir, alternativ, pentru a permite intervenția echipajelor medicale și pentru efectuarea cercetării la fața locului. Se estimează ca traficul să fie reluat în condiții normale în aproximativ 30 de minute.

Amintim că tot astăzi, tot în Morărești pe DN 7, la kilometrul 149+500 de metri, și tot din cauza vitezei s-a produs un alt accident (AICI, subiectul pe larg). (Sursă foto: ISU Argeș)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90