930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE: ACCIDENT, IMPACT PE ȘOSEA

UPDATE (ORA 16): Conducătorul ATV-ului, rănit, dar nu grav, a fost transportat la spital. Acesta ar fi pătruns pe contrasens pentru că s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice. ATV-ul a intrat în coliziune pe contrasens cu autoturismul, la volanul căruia se afla o femeie de 26 de ani. Femeia a suferit un atac de panică. A refuzat transportul la spital, însă a primit îngrijiri medicale la locul accidentului. 

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Facem precizarea că echipajul de Poliție venit la fața locului a întocmit dosar penal pe numele bărbatului vinovat pentru producerea accidentului. 

UPDATE (ORA 15:30): Accident. Impact pe șosea. Aproape concomitent cu accidentul din Cetățeni, la o diferență de doar câteva minute, un alt accident s-a produs pe raza comunei Priboieni. Un ATV și un autoturism au intrat în coliziune. În urma impactului, conducătorul ATV-ului (un bărbat în vârstă de 58 de ani) a fost proiectat pe carosabil. 

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

Intervin o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat din Topoloveni și o alta de la Serviciul Județean de specialitate. 

Acum (ORA 15:20): Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puține minute pe un drum din comuna argeșeană Cetățeni, în apropierea Mănăstirii Negru Vodă.

Potrivit primelor informații, o mașină a părăsit partea carosabilă, ieșind în decor, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Cauza probabilă: viteza excesivă. La fața locului au fost trimise un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și o autospecială de pompieri de la Detașamentul Câmpulung. Șoferul, în vârstă de 54 de ani, a suferit răni ușoare și a refuzat să fie transportat la spital.

Amintim că ieri un grav accident rutier, soldat cu o persoană decedată și cu răniți, a avut loc pe DN 65 Pitești-Slatina, în Lunca Corbului (AICI, subiectul pe larg).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90