930 x122 grota rece

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN BASCOV, PERSOANE RĂNITE

UPDATE 2 (ORA 15:25): Accidentul s-a soldat cu patru răniți, care au escoriații și traumatisme minore. Dintre cei patru, doi au fost transportați la spital: adolescentul în vârstă de 16 ani (cetățean estonian) a ajuns la Spitalul de Pediatrie din Pitești cu escoriații și hematom în zona ochiului stâng, iar femeia de 82 de ani, la Spitalul Județean de Urgență. Ceilalți doi au refuzat transportul la spital, primind îngrijiri la fața locului. 

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Nu a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. Polițiștii rutieri vor stabili cauza carambolului. 

UPDATE 1 (ORA 15:10): Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române precizează că circulația va fi reluată în condiții normale în aproximativ 30 de minute. 

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

Acum: Accident în Bascov. Trimisă Descarcerarea.

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 124, pe raza localității argeșene Valea Ursului (sat al comunei Bascov), ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. La fața locului au fost trimise un echipaj de pompieri cu o autospecială de descarcerare și echipaje cu ambulanțe SMURD și de la Serviciul Județean de specialitate.

Potrivit primelor informații, în accident ar fi fost implicate patru autoturisme, în care se aflau zece persoane. Patru persoane sunt asistate medical (trei femei, de 23, 27 și 82 de ani și un adolscent de 16 ani).

Ca urmare a accidentului, traficul rutier în zonă este blocat pe un sens de mers.

Amintim că ieri, 24 august 2018, tot în Bascov, pe același DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 121+600 de metri, s-a produs un accident mortal (subiectul pe larg și imagini, AICI). (Foto: Arhivă – descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90