930 x122 grota rece

duba

UPDATE: ACCIDENT PE TRANSFĂGĂRĂȘAN

Accident pe Transfăgărășan. O mașină a căzut într-o râpă pe Transfăgărășan (DN 7C), în zona Cumpăna. Potrivit primelor informații, furnizate de un martor la numărul unic de urgență 112, ar fi vorba de o dubiță. De asemenea, conform martorului, o persoană, cel mai probabil șoferul, s-ar afla în stare de inconștiență. La fața locului vor ajunge echipaje SMURD și de pompieri din Curtea de Argeș ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Deocamdată, nu există informații cu privire la adâncimea râpei în care a căzut mașina și când a avut loc accidentul. Vom reveni cu detalii.

Citiți și: Vestea zilei! Se întâmplă ceva spectaculos pe Transfăgărășan!

UPDATE 1: Echipajele ISU (inclusiv o mașină de descarcerare) și o ambulanță de la Serviciul Județean de specialitate au ajuns la fața locului. În mașină l-au găsit pe șofer, în vârstă de 29 de ani, încarcerat, dar în viață și conștient. Râpa în care a căzut mașina (din motive încă necunoscute) are o adâncime de maxim 5 metri.

UPDATE 2: Șoferul, care este din comuna argeșeană Arefu, nu are leziuni grave. A fost transportat, însă, la Spitalul Municipal din Curtea de Argeș pentru că era confuz.

Citiți și: Argeș. Mașină răsturnată într-o curte din Dâmbovicioara!

Accidentul s-a produs în cursul dimineții, probabil la puțin timp înainte ca martorul să sune la 112. Circulând pe drumul județean 704I (Arefu Transfăgărășan – Lacul Vidraru – Cumpăna Transfăgărășan), șoferul a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă la dreapta. Mașina a intrat pe contrasens, după care s-a răsturnat în râpă. Poliția Rutieră va stabili exact motivul pentru care șoferul a pierdut controlul. Este de reținut, însă, că în zona Transfăgărășan există tronsoane în care astăzi s-a circulat în condiții de iarnă (vezi foto!) (Sursă foto: Facebook)

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90