930X122 MAIA

accident

(UPDATE) ACCIDENT. ȘOFERIȚĂ ÎNCARCERATĂ

(UPDATE ORA 18) Victima este o femeie în vârstă de 50 de ani din Mioveni, șoferiță, conform Poliției Argeș. A fost găsită încarcerată. 

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

„A fost extrasă cu ajutorul echipamentelor speciale de intervenție de către echipajul de pompieri și predată echipajului SMURD.

Pacienta acuza dureri la cap, la coloana cervicală și umărul stâng. A primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportată la spital”, precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. 

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

„Un bărbat de 29 de ani din Scornicești (județul Olt), în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 65B, dinspre A1 către Pitești, nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de autoturismul din față, condus, în aceeași direcție de mers, de o femeie de 50 de ani din Mioveni și ar fi intrat în coliziune cu acesta.

Din impact, autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism, condus, în aceeași direcție de mers, de un bărbat de 39 de ani din Pitești.

În urma accidentului, autoturismul condus de femeia de 50 de ani a fost proiectat în afara părții carosabile, iar șoferița a fost rănită și transportată la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au făcut cercetarea la fața locului, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, transmite Poliția. 

Un accident rutier a avut loc miercuri după-amiază pe DN 65B, ne informează Poliția Argeș. În accident au fost implicate trei autovehicule.

Potrivit primelor informații, o persoană ar fi blocată în una dintre mașini. Victima ar fi conștientă.

„Intervin un echipaj de pompieri cu o autospecială și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat”, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. (Sursă foto: ISU Argeș) 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3