Donaris 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENTE PE DN 7

UPDATE (ORA 20): În ceea ce privește accidentul din Cotmeana, motociclistul, în vârstă de 39 de ani, avea plagă și suspiciune de fractură la mâna stângă și escoriații la nivelul bazinului și la piciorul stâng. A fost transportat la spital. 

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

A mai fost o persoană rănită, dar ușor, care nu a necesitat transportul la spital, o femeie de 36 de ani, care a primit îngrijiri medicale la fața locului. 

UPDATE (ORA 18:45): Accidente pe DN 7. Un alt accident de circulație s-a produs pe DN 7, de această dată în comuna Cotmeana. În accident au fost implicate o motocicletă și un autoturism, accidentul soldându-se cu o persoană rănită, dar conștientă, conform ISU Argeș. Victima primește îngrijiri de la un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești. 

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Accident în Drăganu, mașină răsturnată. Cu puține minute în urmă, pe drumul național 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, pe raza comunei argeșene Drăganu, un autoturism s-a răsturnat, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Potrivit primelor informații, accidentul a fost fără victime.

La fața locului a ajuns un echipaj de pompieri cu o autospecială, pentru a asigura măsuri de prevenire și stingere a incendiilor. Vom reveni cu amănunte. (Foto: Arhivă, descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90