930 x122 grota rece

cătălin plăiașu

UPDATE: ACUZAȚII GRAVE ÎN DOSARUL MORȚII LUI CĂTĂLIN PLĂIAȘU. PERSOANE REȚINUTE

(UPDATE ORA 18:30): Cei trei au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. 

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Doi bărbați, de 45 și 27 de ani, și o femeie, de 43 de ani (ar fi vorba de tatăl, fratele și mama celor doi tineri – frații Leonard Florian Tudorici și Mihai Adrian Tudoreci, din Merișani (foto 1) – anchetați pentru lovituri cauzatoare de moarte în cazul lui Cătălin Plăiașu din Curtea de Argeș), toți din comuna Merișani, se află la această oră la audieri la sediul Poliției Municipiului Pitești.

Cei trei ar fi bănuiți de amenințare, răzbunare pentru ajutorul dat justiției și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Din cercetări, polițiștii au stabilit că aceștia ar fi amenințat în mod repetat, în loc public, părinții unei persoane care ar fi dat declarații în dosarul penal de lovituri cauzatoare de moarte din cazul Plăiașu.

Cătălin Plăiașu a murit la începutul lunii trecute la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, acolo unde fusese internat în comă după ce a fost bătut de cei doi frați în trafic, pe DN 7C, pe raza comunei Merișani.

Plăiașu (foto interior), de 48 de ani, din municipiul Curtea de Argeș, a vrut să aplaneze un scandal. A căzut victimă celor doi indivizi, care, inițial, ar fi încercat să îl agreseze pe un alt șofer.

Pe 25 iunie 2019, agresorii, de etnie romă, au fost arestați preventiv. AICI, amănunte despre acest caz, care a revoltat opinia publică. Amintim că pentru lovituri cauzatoare de moarte pedeapsa prevăzută de lege este închisoarea de la 6 la 12 ani.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3