Donaris 930 x 122

arestați

UPDATE: BĂRBATUL DIN CURTEA DE ARGEȘ BĂTUT ÎN TRAFIC A MURIT

UPDATE (1 IULIE 2019): Azi noapte, în jurul orei 1, Cătălin Plăiașu, victima agresiunii, a făcut stop cardiac și a murit. Era internat în Spitalul Județean de Urgență din Pitești. 

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

Poliția a schimbat încadrarea juridică în privința celor doi agresori, aflați în arest preventiv: „A fost schimbată încadrarea juridică, în infracțiunea de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, competența urmând să fie declinată în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș”. Acest tip de infracțiune este pedepsită de lege cu închisoare de la 6 la 12 ani. 

UPDATE (25 IUNIE 2019): Cei doi indivizi (Leonard Florian Tudorici, de 22 de ani, și Mihai Adrian Tudorici, de 24 de ani) au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Curtea de Argeș, a ajuns ieri după amiază la Spitalul Județean de Urgență din Pitești în comă, după ce a fost bătut în trafic (pe DN 7C, în Merișani) de doi indivizi.

Bărbatul a fost victima unui scandal în traficul rutier, scandal care i-a avut ca protagoniști, pe de-o parte, pe doi tineri de etnie romă din satul Malu Vânăt al comunei argeșene Merișani (în vârstă de 22 și, respectiv, 24 de ani), și, pe de altă parte, un șofer de 25 de ani, din comuna Mălureni. Cei trei tineri se șicanau în trafic, indivizii din Merișani (șoferul și un pasager) blocând cu autoturismul (un BMW) atât mașina tânărului din Mălureni, cât și pe cea a bărbatului din Curtea de Argeș.

La un moment dat, tinerii din BMW au ieșit din mașină și ar fi încercat să-l agreseze pe șoferul din Mălureni. Bărbatul din Curtea de Argeș a vrut să aplaneze scandalul, dar a fost lovit, cu pumnii, în repetate rânduri de indivizii de etnie romă. Victima a căzut și s-a lovit cu capul de asfalt.

Celălalt șofer, inițial implicat în scandal, nu a intervenit. A plecat de la locul incidentului, sunând la numărul 112 pentru a anunța autoritățile.

Înainte ca Poliția să ajungă la fața locului, un echipaj de ambulanță de la Serviciul Județean de specialitate, care se întorcea dintr-o altă misiune, a oprit și i-a acordat primul ajutor bărbatului. Victima a fost preluată de ambulanță și transportată la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, unde se află și acum în comă.

Ulterior, tot ieri, cei doi agresori au fost prinși de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești și polițiștii din Bascov. Inițial, au fost cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind reținuți, în jurul orei 23, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Polițiștii au extins, însă, cercetările pentru vătămare corporală din culpă, iar indivizii urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA