930×122 CAPRA 5

cod portocaliu

UPDATE: ALERTĂ DE FURTUNĂ ACUM ÎN LOCALITĂȚI DIN ARGEȘ

UPDATE 2: Comunele Pietroșani, Mihăești, Coșești, Stâlpeni, Corbi, Bălilești, Țițești, Dârmănești, Micești, Berevoești, Aninoasa, Domnești, Vlădești, Vulturești, Davidești și Hârtiești se vor afla sub cod portocaliu de vreme severă între orele 15:20 și 16. 

Citiți și: Alertă de furtună geomagnetică! Se întâmplă azi!

Se vor semnala ploi torențiale care vor cumula 30…40 l/mp, vijelie, grindină de mici și posibil medii dimensiuni și descărcări electrice frecvente. 

UPDATE 1: Un nou cod portocaliu a fost emis de ANM, valabil între orele 14:55 și 16, pentru municipiul Câmpulung și comunele Lerești, Schitu Golești, Stoenești, Valea Mare Pravăț, Poienarii de Muscel, Godeni, Berevoești, Cetățeni, Bughea de Jos, Dragoslavele, Bughea de Sus, Boteni și Mioarele. 

Citiți și: Argeș. Noi alerte meteorologice! Tot județul, sub coduri de vreme severă

Vor fi averse care vor cumula 30…40 l/mp, vijelie, grindină de mici și posibil medii dimensiuni și descărcări electrice frecvente, atenționează ANM. 

Comunele Rucăr, Lerești, Valea Mare Pravăț, Dragoslavele, Albeștii de Muscel și Dâmbovicioara și zona de munte înaltă (peste 1.800 de metri altitudine) a județului Argeș au intrat cu puțin timp în urmă, la ora 14:35, sub cod portocaliu de tip nowcasting.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), se vor semnala ploi torențiale care vor cumula 35…45 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelie și grindină de mici dimensiuni.

Meteorologii avertizează că deja în zonele respective s-au cumulat în ultima oră cantități de apă de 25…30 l/mp.

Codul portocaliu va expira la ora 15:45.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3