930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE: ANGAJAT ISU, MORT ÎN ACCIDENT

(UPDATE 10 DECEMBRIE 2019 ORA 10:45): Internat în secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Pitești, șoferul a decedat azi noapte. Era angajat la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara. Cei doi bărbați decedați în acest accident erau frați. 

Citiți și: Argeș: Impact puternic între două autoturisme

(UPDATE 9 DECEMBRIE 2019 ORA 8:50): Bărbatul care a murit avea 43 de ani și era din Hunedoara, transmite Biroul de presă al Poliției Argeș. Tot din Hunedoara este și șoferul (41 de ani). Femeia rănită are 34 de ani și este dintr-o comună din județul Botoșani. Copiii au 1 an și 6 luni și, respectiv, 3 ani și au suferit traumatisme cranio-cerebrale, conform sursei citate. 

Șoferul fie ar fi adormit la volan, fie nu ar fi fost atent, fie nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, informează Biroul de presă al Poliției Județene. Prima ipoteză luată în calcul este că accidentul a avut loc pe fondul oboselii la volan. Cauza exactă urmează să fie stabilită. „Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, anunță sursa citată.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

(UPDATE 9 DECEMBRIE 2019 ORA 6:50): Accident mortal. În autoturism erau 5 persoane (șoferul și un bărbat pe scaunul din dreapta față – ambii încarcerați – și o femeie și doi copii pe bancheta din spate – cei mici se aflau în scaune auto pentru copii), conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Pasagerul de pe scaunul din dreapta față a murit, în timp ce șoferul a fost rănit grav. Avea semne vitale și a fost preluat de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă și transportat la spital. 

Femeia și copiii sunt conștienți, precizează ISU. Au fost, de asemenea, transportați la spital. 

(9 DECEMBRIE 2019 ORA 6:15): Grav accident rutier, trimisă Descarcerarea. Accidentul a avut loc în jurul orei 6 pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 103+300 de metri, în Drăganu-Olteni, într-o curbă la stânga, informează Poliția.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, au fost implicate un autotren cu semiremorcă și un autoturism. Autoturismul, care circula către Râmnicu Vâlcea, a intrat violent în partea din spate a autotrenului, autotrenul fiind oprit în afara părții carosabile.

Serviciul de Ambulanță Județean anunță că în urma impactului două persoane din autoturism au rămas încarcerate.

La fața locului au fost trimise un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj cu o autospecială de descarcerare, două echipaje cu ambulanțe SMURD (de terapie intensivă mobilă și B2) și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90