New Profesional Consult 930 x 122

cod galben

(UPDATE) ANM: VA PLOUA CU „PIATRĂ”. LOCALITĂȚI ARGEȘENE, SUB ALERTĂ METEO

UPDATE: Va fi cod portocaliu între orele 15:30 și 16:30 în comunele Rucăr, Lerești, Stoenești, Valea Mare Pravăț, Dragoslavele și Dâmbovicioara și în zona montană înaltă a Argeșului (la peste 1.800 de metri altitudine). 

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

Vor fi averse care vor cumula 35…40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni și intensificări ale vântului.

Un nou cod galben de tip nowcasting care vizează și localități din județul Argeș a intrat în vigoare cu puțin timp în urmă, la ora 14:55.

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

Sunt vizate comunele Rucăr și Dâmbovicioara și zona de munte a județului, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Se vor semnala averse care vor cumula 25…30 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină, intensificări ale vântului și izolat vijelie.

Valabilitatea codului galben este până la ora 16:30.

Azi dimineață și Piteștiul a fost sub avertizare cod galben de ploi torențiale și descărcări electrice (AICI, subiectul pe larg). Ca de obicei după o ploaie mai „sănătoasă”, câteva străzi din Pitești au fost inundate.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90