SMART KIDS 930X122

comuna brăduleț

(UPDATE) ARGEȘ: CASĂ MISTUITĂ DE FLĂCĂRI

(UPDATE) Argeș: Casă mistuită de flăcări. Casa a fost mistuită de flăcări. Locuința a ars în totalitate, pe o suprafață de circa 100 de mp.

Citiți și: Alertă! Incendiu într-o gospodărie

Două femei în vârstă (una dintre ele fiind proprietara) au făcut atac de panică. Au primit îngrijiri medicale la fața locului din partea echipajului SMURD, după care au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe (CPU) al Spitalului Municipal din Curtea de Argeș. 

Pompierii au reușit să evite propagarea focului și la casa vecină. 

Citiți și: A ars până la temelie! Flăcările violente s-au extins!

„Cauza probabilă: coș de fum amplasat necorespunzător față de materiale combustibile”, informează ISU. 

A fost incendiu azi noapte în Brăduleț, sat al comunei argeșene cu același nume. Incendiul a izbucnit la o casă de locuit, în jurul orei 1.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, incendiul s-a manifestat generalizat, la întreaga locuință, existând la un moment dat și riscul de propagare a focului la casa învecinată, construită din lemn.

Pentru stingerea incendiului a intervenit un echipaj de pompieri din Curtea de Argeș cu o autospecială cu apă și spumă. La fața locului a fost trimis și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Vom reveni cu detalii. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90