EcoMoto 930×122

dedulești

UPDATE: ARGEȘ – TRAFIC DAT PESTE CAP

UPDATE: Argeș – Trafic dat peste cap. Poliția Argeș ne transmite că traficul pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, atât în zona localtății Dedulești, cât și pe raza comunei Cotmeana a fost reluat în condiții normale în jurul orei 10.

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

La această oră, circulația pe DN 7 (E 81) Pitești-Râmnicu Vâlcea se desfăşoară îngreunat pe două dintre cele trei benzi de rulare la km. 151+500 de metri, în zona localităţii argeşene Deduleşti.

Motivul este un camion (de transport de deșeuri menajere) răsturnat pe carosabil, după ce șoferul nu a redus viteza într-o curbă.

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

Evenimentul rutier s-a produs în această dimineață, în jurul orei 7:20, şi nu s-a soldat cu victime. La fața locului au fost trimise un echipaj de pompieri cu o autospecială (există scurgeri de lichide combustibile) și un echipaj medical cu ambulanță SMURD.

Tot pe DN 7 este trafic îngreunat și la km. 143+200 de metri, în zona localităţii argeşene Cotmeana. Din cauza unei coliziuni între o autoutilitară şi un camion, traficul rutier se desfăşoară îngreunat – pe un fir, alternativ.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș informează că accidentul s-a soldat cu trei persoane rănite. Un bărbat de 39 de ani (șofer) a suferit un traumatism cranio cerebral și acuza dureri la piciorul stâng. A fost transportat la spital cu o ambulanță SMURD. Celelalte două victime au primit îngrijiri medicale de la un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. (Foto: Arhivă – descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90