New Profesional Consult 930 x 122

bradul de crăciun

UPDATE: AU FOST APRINSE LUMINILE DIN BRADUL DE CRĂCIUN DIN CENTRUL MIOVENIULUI

(UPDATE 6 DECEMBRIE 2019 ORA 8:35): Luminile din bradul de Crăciun din centrul orașului Mioveni au fost aprinse aseară. Cei mai bucuroși au fost copiii, care s-au grăbit să facă fotografii lângă simbolul Crăciunului.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

(4 DECEMBRIE 2019 ORA 12:20): Conform tradiției, bradul de Crăciun va fi aprins în Mioveni în ajun de Sfântul Nicolae. Festivitatea va avea loc în Centrul Civic pe data de 5 decembrie 2019, la ora 18, moment care va marca și startul celei de-a patra ediții a Târgului de Crăciun.

 

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Copiii vor avea parte de surprize dulci din partea Moșului, care va face un scurt popas în Centrul Civic, însoțit și de personaje din povești: omul de zăpadă Olaf, prințesa Elsa, Mickey și Minnie, minionul BoB, Spider Man și elfi.

Tot joi, 5 decembrie, ajutoarele lui Moș Crăciun le vor aduce câte un mic cadou și copiilor din cartierele orașului, după cum urmează:

-Făget – la fosta grădiniță, ora 16:45;

-Colibași – punct de întâlnire Pleașa, ora 17;

-Racovița – punct de întâlnire capăt stație de autobuz, ora 17;

-Clucereasa – punct de întâlnire la Grădiniță, ora 17;

-Colibași – punct de întâlnire Râul Doamnei, ora 17:15.

Activitățile sunt organizate de Consiliul Local, Primăria orașului și SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.

Amintim că pe 1 decembrie în Mioveni au fost aprinse luminile de sărbători și a fost deschis un patinoar artificial în aer liber (AICI, subiectul pe larg).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3