NOR CURIER 930X122

accident

UPDATE: BEAT, FĂRĂ PERMIS ȘI CU MAȘINA NECONFORMĂ. CUM A AJUNS UN ARGEȘEAN CU AUTOTURISMUL ÎNTR-UN TRACTOR

Două evenimente rutiere s-au petrecut azi-noapte, în Argeș, pe fondul condiţiilor meteo nefavorabile.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

 

Primul însă, produs în jurul orei 22:30, pe raza localităţii Hârtieşti, a avut și alte cauze. Din verificările preliminarii efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 35 de ani, din Hârtieşti, care conducea un autoturism pe DN 73D, în condiţii de ploaie abundentă, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu glisiera de pe partea dreaptă privind direcţia sa de deplasare, fiind apoi proiectast într-un tractor parcat în partea dreaptă.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS

Din verificări s-a stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere, iar autoturismul avea montate plăcuţe ale unui alt autoturism. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice şi acordarea de îngrijiri medicale, fiind rănit uşor.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196, 334, 335 şi 336 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun.

 

Al doilea eveniment s-a petrecut în jurul orei 23:00, pe raza localităţii Rociu. Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Costeşti, s-a stabilit că o femeie de 26 de ani, din Căteasca, care conducea un autoturism pe DJ 703B, din direcţia Rociu spre Căteasca, la intersecţia cu DJ 503, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, răsturnându-se în şanţ.

In urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a celei în cauză, precum şi a pasagerilor, respectiv tânăr de 19 ani, şi 3 minore de 14, 15 şi 17 ani, toţi din Căteasca, precum şi a unui alt minor de 16 ani, din Dobreşti.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Foto descriptiv: Stirile ProTV

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90