EcoMoto 930×122

bradu

UPDATE: DRUM BLOCAT ÎN BRADU

UPDATE (ORA 13): Circulația a revenit la normal, comunică Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Citiți și: Argeș. Ce se întâmplă cu o șosea majoră care străbate șase localități!

Acum: Drum blocat în Bradu. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că „DN 65B este blocat la această oră pe raza comunei argeşene Bradu, după ce un TIR a rămas de-a curmezişul pe partea carosabilă.”

Vehiculul a rămas imobilizat după ce a intrat în coliziune cu un autoturism.

Citiți și: Argeș. Accident în această seară! Două mașini s-au lovit

În urma impactului, o persoană a fost rănită (aparent uşor), transmite Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 51 de ani, cu escoriații la mâna stângă și dureri la cap și gât. A fost preluat de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Argeș.

La rândul său, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș informează că la fața locului a fost trimis un echipaj de pompieri cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Bradu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3