EcoMoto 930×122

amat

UPDATE: IMPACT, MAȘINI AVARIATE

UPDATE: De vină pentru tamponare ar fi șoferul Duster-ului, un piteștean în vârstă de 54 de ani, ne informează Poliția argeșeană.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Circulând dinspre Bascov către zona Centru din Pitești, acesta nu s-ar fi asigurat când a virat la stânga. Duster-ul a intrat în coliziune cu autoturismul Renault Megane, condus regulamentar din sens opus de un piteștean de 22 de ani. În urma impactului, Renault-ul a fost proiectat într-un stâlp. 

Impact, mașini avariate. Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puține minute pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Pitești, în zona AMAT, la ieșirea către Bascov.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Două autoturisme, un Duster și un Renault Megane, au intrat în coliziune (potrivit primelor informații, impactul ar fi fost frontal).

Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime, dar cele două mașini au fost avariate. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90