930 x122 grota rece

depozit

UPDATE: INCENDIU LA UN DEPOZIT DIN MOȘOAIA

(UPDATE ORA 12:30): Incendiul a fost stins. „Au ars patru sicrie, materiale destinate serviciilor funerare și parțial instalația electrică”, potrivit ISU Argeș, care precizează că incendiul a izbucnit de la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Citiți și: Exclusiv. Panică la „Casa Albă”, azi noapte, clădirea de 8.5 mil € din Centru Piteștiului

(UPDATE ORA 11): Incendiu la un depozit din Moșoaia. Incendiul, care se manifestă cu degajări mari de fum în interiorul depozitului, a fost localizat de pompieri, anunță ISU Argeș. 

Un incendiu a izbucnit în această dimineață în comuna Moșoaia, la un depozit al unei societăți de pompe funebre, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. În incintă sunt depozitate sicrie și cruci.

Citiți și: Bărbat rănit în gospodărie! A avut nevoie de îngrijiri medicale

La fața locului intervin echipaje de pompieri cu trei autospeciale cu apă și spumă, conform sursei citate. (Sursă foto: ISU Argeș) 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90