Donaris 930 x 122

incendiu

UPDATE: INCENDIU VIOLENT. INTERVENȚIE DE AMPLOARE

La această oră, pompierii acționează pentru stingerea unui incendiu violent izbucnit la un depozit de deșeuri situat în comuna argeșeană Oarja (informația inițială făcea referire la Bradu), în apropiere de Arpechim. Ard în interior tone de rumeguș. Intervin echipaje de pompieri și SMURD. Cauza incendiului încă nu este cunoscută. Vom reveni cu detalii pe parcursul zilei.

Citiți și: Eveniment deosebit de grav în Argeș. Copil rănit!

UPDATE: Azi noapte, în jurul orei 4, au intervenit pentru stingerea incendiului trei echipaje cu trei autospeciale cu apă şi spumă, un echipaj cu ambulanță SMURD, două echipaje de urgență și un altul cu autospecială CBRN (chimică, biologică, radiologică și nucleară) de la Detașamentele de Pompieri Bradu și Pitești (în total, 28 de cadre militare). După lichidarea incendiului, pompierii au îndepărtat din zona afectată toate materialele și containerele în care erau depozitate deșeuri solide și lichide pentru eliminarea eventualelor focare rămase sub acestea.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, au ars aproximativ 5 tone de deșeuri solide din zona de depozitare. Cauza, potrivit sursei citate, a fost autoaprinderea deșeurilor. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Avertisment foarte clar, valabil pentru toți!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3