Donaris 930 x 122

campulung

UPDATE: MAȘINI DE LUX RIDICATE DE LA PROXENEȚI

Mașini de lux ridicate de la proxeneți. În urma celor 43 de percheziţii făcute azi-dimineață de poliţiştii din Argeş în zona Muscel, au fost ridicate pentru cercetări 25 de autoturisme, o motocicletă, aproximativ 500 de grame de bijuterii din aur, 82.000 de euro, 19.100 de lei, 18 ceasuri şi 114 volane auto. De asemenea, poliţiştii au ridicat un pistol de calibru 9 mm şi 6 cartuşe, deţinute ilegal, potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Amintim că poliţiştii argeșeni, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au făcut astăzi 43 de percheziţii domiciliare în municipiul Câmpulung şi în comunele Bughea de Sus, Lereşti şi Poienarii de Muscel, la locuinţele unor persoane bănuite de proxenetism.

Din cercetări a reieşit că în perioada 2008-2016 persoanele vizate ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către 80 de femei în state ale Uniunii Europene. Din activitatea infracţională, suspecții ar fi obţinut peste 3.000.000 de euro. 31 de persoane au fost duse la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung pentru audieri.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională, Unității Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Argeş și Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. De asemenea, acțiunea s-a bucurat de sprijinul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90